Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKAŠI EUFORIČNI

Luka Žorić: Ne vraćamo se kući bez medalje!

Luka Žorić
Autori: db, av/VLM
19.09.2013.
u 22:14

- Moramo naći snage, baciti se na glavu svi skupa sutra i pokušati doći do medalje - rekao je Rudež

Ako su dosad uspjevali donekle obuzdati euforiju, plasman u polufinale Eurobasketa vinuo je naše košarkaše u 'nebesa'. I neka su se malo poveselili, barem neposredno nakon pobjede nad Ukrajinom. Nije mala stvar biti među najbolje četiri europske momčadi.

Ono što svi jednoglasno ponavljaju, zajedno s izbornikom Repešom, je da su im navijači velika potpora u ovom nevjerojatnom pohodu od osam uzastopnih pobjeda.

- Čim sam vidio puno naših navijača i moje Zadrane, odmah mi je bilo lakše. Ne vraćamo se kući bez medalje - rekao je Luka Žorić nakon pobjede protiv Ukrajinaca.

Čudio se Žorić što uzimamo od njega izjavu kad nije zabio ni jedan koš pa se našalio na račun Roka Ukića i Damira Markote.

- Njih dvojica su "luzeri", oni su gubili četvrtfinala, a mi ostali nismo. Prvi puta igramo polufinale i dobit ćemo i njega.

Damjan Rudež, naš specijalist za trice, također je pohvalio navijače.

- Dugo smo ovo čekali, bila je fantastična utakmica i naša pobjeda. Taktički smo ih nadigrali, uz pomoć fantastične publike, za koju se nadam da će nas doći podržati i sutra. Moramo naći snage, baciti se na glavu svi skupa sutra i pokušati doći do medalje - rekao je Rudež.

Svjesni su dečki da je potrebna još doza ozbiljnosti, pa da se prođe u finale i osigura medalja...

- Sretan sam, presretan, no ovo nije završen posao. Većina nas nikad nije igrala četvrtfinale i stoga i nismo bili posebno opterećeni. Ovo je velika prilika za našu generaciju i šteta bi je bilo propustiti - rekao je Ante Tomić.

Kapetan Roko Ukić trudio se smiriti strasti.

- Napravili smo puno, došli daleko no nemamo još uvijek ništa konkretno. Nismo tu došli po drvenu medalju.

>> Hrvatska u polufinalu Eurobasketa! Repeša: Priča je predobra da ovdje završi!

>> Ukić: Suigrači su me nakon četiri neuspjeha povukli u polufinale!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije